Thursday, June 30, 2011

Φοβού τους πεινασμένους!


Η αληθεια ειναι πως ο Έλληνας κοιμαται. Και δυστυχως αυτο δεν θα αλλαξει συντομα. Αυτο ειναι το σιγουρο. Στην Αργεντινη 8 χρονια πεινουσε ο μισος πληθυσμός κι ο αλλος μισος κοιμόταν ησυχος μεχρι που τους δεσμευσαν τις καταθεσεις στις τραπεζες. Ετσι ειναι ακομα η Ελλαδα, γεννημενοι να πινουν καφε ολη μερα ειναι οι περισσοτεροι, κ να σκυβουν το κεφαλι παρακαλωντας για το ρουσφετι. Ο συγχρονος Ελληνας μπορει να καιγεται η γειτονια του κι αυτος να αναβει αιρ κοντίσιον, γιατι δε δεινει δεκαρα αρκει να εχει βολεμενη τη φωλια του. Πόσο μαλλον να ενδιαφερθει για την Χωρα του.
Λυπαμαι γιατι θα πρεπει να πεινασουμε πρωτα αλλα μονο τοτε θα χυθει αίμα και θα σβησει η τρομοδημοκρατια ή αλλιως "δημοκρατικη ολιγαρχια".
Αλλα ενα να θυμουνται οι μπατσοι, οταν ο αλλος δεν εχει να φαει, δεν εχει ασφαλεια, δεν εχει μελλον τοτε οσα χημικα και οσα χτυπηματα κι αν ριξεις αυτος θα αντιδρασει.... Μολις γραψατε την δικη σας μαυρη σελιδα στην ιστορια κ Μια ζωη θα πληρωνετε για τη χτεσινη μερα να το ξερετε. Γιατί αποψη μου ειναι το "καλυτερα με 1.000.000 αδερφους παρα με 300 αφεντικα που μου μειωνουν καθημερινα το μισθο". Μια συγγνωμη δεν θα ηταν αρκετη, αλλα εισαστε δειλοι για να την πειτε κι αυτη.
Υ.Γ. Ενας τυφλος στους 300 ειδε.
Ολη η Ελλαδα χτες ειδε.
Να φοβασαι, να τρεμεις αυτον που χτυπας και τον εχεις στα γονατα σαν γυρισει σε κοιταξει με υγρα ματια και χαμογελοντας τραγουδησει... Ειναι ετοιμος για το τελος σου!
Υ.Γ. 2 Κυριοι 300 οταν ζητας σε καποιον να πεινασει γιατι έτσι πρεπει το πρωτο που κανεις ειναι να του πεις οτι θα πεινασεις πρωτος εσυ. Αν ψαχνετε τα πολλα μυρρια καντε μια σταση-δωρεα μισθων στη βουλη για το μικρομεσομακροπροθεσμο 2012-15, ως θυσια για την Πατριδα σαν αυτη που κανετε τοσο καιρο τωρα .

0 comments:

Post a Comment