Tuesday, July 5, 2011

Νατάσα Suri! Ένας Ινδός νικητής καλλιστεία από Mumbai, Ινδία ξελογιάστρα.

Νατάσα Suri είναι μια ινδική νικητής καλλιστεία από Mumbai, Ινδία. Κέρδισε Femina της λίμνης Μις Ινδία-Παγκόσμιο τίτλο (2006'-07 ') και να τοποθετηθούν στην πρώτη δεκάδα στα καλλιστεία Μις Κόσμος. Έχει τοποθετηθεί 2η θέση του "Best Body" γύρο στο Μις Κόσμος, 2η στον «Best φόρεμα» γύρω από την ανάδειξη της Μις Κόσμος, και το έκανε στην πρώτη πεντάδα στο "ταλέντο" γύρο. Έχει σάκκους επίσης το «Δεσποινίς όμορφο χαμόγελο» και υπότιτλους «Προσωπικότητα miss» στο διαγωνισμό Μις Ινδία. Έχει κερδίσει οκτώ διαγωνισμούς ομορφιάς, όπως το Ναυτικό βασίλισσα, η Δεσποινίς Μαχαράστρα, Get Gorgeous -1 κλπ, πριν κερδίσει τη Μις Ινδία θέαμα.

Suri είναι τώρα γνωστό ως ένα καθιερωμένο και επιτυχημένο μοντέλο στην ινδική βιομηχανία της μόδας. Ήταν ανακαλύφθηκε από τον Ινδικό φωτογράφος Atul Kasbekar, ο οποίος την εισήγαγε στην ετήσια «Canon ημερολόγιο» ως ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα του 2006. Atul της που περιγράφεται στο ημερολόγιο με τα παρακάτω λόγια, Νατάσα Suri κινείται σαν θεά. Η φωτογραφική μηχανή είναι απολύτως και πλήρως την αγαπά. Αυτή ορίζει τον όρο φωτογενής. Έχει μοναδικά την πιο εκπληκτική μέση της χώρας. Ήταν χαρακτηρίστηκε στο περιοδικό Cosmopolitan κατά το πρώτο έτος το ίδιο της καριέρας της και επίσης έκανε το ντεμπούτο του στο διάδρομο κατά την Εβδομάδα Μόδας της Ρώμης κατά το ίδιο έτος. Έχει περπατήσει την κλιμάκωση με την Ινδία εβδομάδα μόδας για 5 εποχές. Αυτή φιλοξενεί το Guru δείχνουν κελιού NDTV. Συμμετείχε στην πραγματικότητα δείχνουν "The Big Switch», που φιλοξενείται από την ηθοποιό Genelia D'Souza, όπου διασημότητες έπρεπε να βιώνουν τη ζωή σε μια φτωχογειτονιά, προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρο του εκχωρηθέντος slumbuddy. Κέρδισε Πτυχίο της στη διαχείριση των επιχειρήσεων από Jai Hind College στη Βομβάη.

Suri έχει διαμορφώσει για όλες σχεδόν τις ινδικές σχεδιαστές συμπεριλαμβανομένων Tarun Tahiliani, Rohit Bal, Sabyasachi, Suneet Varma, Satya Paul, Ritu Kumar, Hemant Trevedi, Neeta Lulla και πολλά άλλα. Έχει εμφανιστεί σε εκστρατείες εκτύπωσης και τις καταχωρίσεις για τις λίμνες, Pepsodent, Audi, Tanishq, Diet Coke, Snickers, παντελόνι, αλεξίπτωτο, χειρονομίες, κλπ. Έχει κοσμούσαν τα εξώφυλλα περιοδικών όπως Femina, Elle, Top Gear, Time Out, Lifestyle n Πολυτελή, Smart Φωτογραφία, Νύφες Τώρα, AGL, Fitness First, Μοντέλα n Τάσεις, Megamodelz, ώρα ν στυλ και Maxim.

Διορίστηκε πρεσβευτής Τουρισμού του Μαυρικίου, τη λήψη τιμή διάρκεια ζωής των «Φίλων του Μαυρικίου είναι ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Μαυρίκιου. Έχει επίσης συγχαρητηρίων από τον Πρόεδρο της Σρι Λάνκα το 2006, για την επιτυχία της ως πρεσβευτή της Ινδίας. Τιμήθηκε με τον «Πυλώνα της Hindustani Κοινωνία» βραβείο το 2008 για τα επιτεύγματά της στη βιομηχανία της μόδας. Ήταν παρουσίασε επίσης το "Jai Hind Απόφοιτος ολοκληρωτές" τρόπαιο σε καλλιστεία 2008.s Ινδία.















0 comments:

Post a Comment